Naar boven

Team Zapphire

We werken met een team getalenteerde collega’s met adequate bedrijfskunde en ICT opleidingen en jarenlange ervaring op het gebied van organisatie en informatie in zorg- en overheidsinstellingen.

 1. Bas van Dijk
  Directeur
  Bas is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing binnen Zapphire. Hij beschikt over ruim 14 jaar ervaring en kennis op het gebied van informatie- en ICT-management en is onze visionair. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de verankering en borging van het informatiebeveiligingsbeleid binnen Zapphire.
 2. Ewout Kuijer
  Productmanager
  Ewout heeft ruime ervaring met project- en teammanagement binnen complexe beheerorganisaties. Zowel in commerciële bedrijven als binnen overheidsinstanties heeft hij deelgenomen in grote verandertrajecten en implementaties. In zijn rol als productmanager weet hij als geen ander de klantvraag te vertalen in een productoplossing.
 3. Arvid Slump
  Sr. ontwikkelaar
  Arvid is vanaf het eerste uur betrokken bij de ontwikkeling van Supportbook. Met ruim 14 jaar ervaring is hij specialist in het toepassen van moderne webtechnologie en –technieken en bewaker van de kwaliteitsstandaarden die gangbaar zijn in applicatieontwikkeling.
 4. Geert-Jan Hento
  Sr. ontwikkelaar
  Geert-Jan heeft ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen, beheren en onderhouden van websystemen. Met zijn gedegen allround kennis van frameworks, infrastructuur en servers bieden we onze klanten betrouwbaarheid en continuïteit.
 5. Jurriën Philips
  Jr. ontwikkelaar
  Jurriën is een startende applicatieontwikkelaar met een torenhoge ambitie. Naast zijn developmentwerkzaamheden is hij actief betrokken bij de doorontwikkeling en inrichting van de werkprocessen binnen Zapphire.
 6. Edwin Eefting
  Infrastructuur specialist
  Edwin is primair verantwoordelijk voor de infrastructuur en de ‘OTAP-straat’ (Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie). Hij beschikt over ruim 15 jaar ervaring in systeembeheer en zorgt voor veilige en betrouwbare toegang en beschikbaarheid van alle applicaties.
 7. Ramon Mol
  Web specialist
  Ramon is verantwoordelijk voor de websites van de producten en diensten van Zapphire. Hij beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van design, content managementsystemen en zoekmachine-optimalisatie.