Naar boven

Over Zapphire

Zapphire is een ambitieuze organisatie met de missie om de kwaliteit, veiligheid en efficiency van de (zorg)dienstverlening van zorginstellingen en lokale overheden op een zo hoog mogelijk plan te brengen. Dit doen we door samen met onze klanten en partners veilige en betrouwbare software te ontwikkelen waarmee deze organisaties boven instellingsniveau slimmer met elkaar kunnen samen werken.

Brede kennis en ruime ervaring

Zapphire is ontstaan als spin-off van onze tegenwoordige zusterorganisatie Zorgon B.V. en beschikt daarmee over een rijke historie. Bovendien zijn onze medewerkers in het bezit van  adequate bedrijfskunde- en ICT-opleidingen en hebben jarenlange ervaring op het gebied van organisatie en informatie in zorg- en overheidsinstellingen.

Wat vinden we belangrijk

Met een team getalenteerde collega’s werken we in ons bedrijf met veel plezier samen en ontwikkelen we onze software samen met klanten en partners. Uitgangspunt in deze samenwerking zijn onze principes die goed weergeven hoe we met elkaar en met onze klanten en partners om willen gaan.

Kwaliteit & Veiligheid

Voor onze klanten is de hoogst mogelijke beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van hun informatie noodzakelijk. Daarom werken wij vanuit een gedegen en veilige applicatie-architectuur en infrastructuur met uitsluitend gecertificeerde partners. Daarmee bieden we kwaliteit, veiligheid en zekerheid ten aanzien van certificeringen en audits met betrekking tot ISO 27001, NEN 7510, BIG en BIR.

Professioneel & Klantgericht

Wij ontwikkelen onze software in samenwerking met onze klanten waardoor we goed op de hoogte zijn van wat er speelt in de markt. Dit stelt ons in staat om onze producten dusdanig gebruiksvriendelijk te maken dat onze gebruikers er snel zelfstandig en efficiënt mee kunnen werken.

Kennis & Kunde

Wij werken vanuit een proactieve benadering in plaats van achter de feiten aan te lopen. Dat betekent dat we onze eigen kennis voortdurend blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen het bijwonen van vakinhoudelijke seminars en bijhouden van vakliteratuur.

Efficiënt & Effectief

Met als uitgangspunt dat onze gebruikers snel efficiënt en efficiënt met onze software moet kunnen werken, is dat ook de manier waarop wij alle processen uitvoeren en inrichten.