Naar boven

Onze oplossingen

Kwaliteit, veiligheid en efficiency door slimmer samen werken

Wij helpen onze klanten en eindgebruikers om slimmer (samen) te werken en zo hun kwaliteit, veiligheid en efficiency te vergroten. Daarvoor ontwikkelen we praktische, betrouwbare, veilige SAAS-oplossingen die onze klanten zelf kunnen implementeren.

FleGo

FleGo is een online matchings- en planningsplatform voor flexibele arbeid in de zorg.

Bemiddelaars, Flexpools en uitzenders gebruiken FleGo voor de volledige ondersteuning van het proces van zorgvraag tot factuur.

FleGo is modulair opgebouwd en biedt functionaliteit voor o.a. dossierbeheer, het uitvragen van beschikbaarheid, het plannen en matchen van diensten, urenregistratie en facturatie en managementinformatie.

Meer over FleGo

Supportbook

Supportbook is een online testmanagementtool die organisaties helpt om op een heel efficiënte en betrouwbare manier aanpassingen in de infrastructuur, interfaces, software, en systemen te toetsen, testen en accepteren.

Organisaties en instellingen kunnen hun inzichten, best-practices, incident alerts en testresultaten eenvoudig onderling delen en ook benchmarken. Daardoor wordt er efficiënter gewerkt en worden risico’s gereduceerd.

Bovendien biedt Supportbook zekerheid en ondersteuning voor accountantscontroles, certificeringen en audits met betrekking tot ISO 27001, NEN 7510, BIO.

Meer over Supportbook

MTbook

MTbook is hét data-, informatie- en kennisplatform voor medische hulpmiddelen. Voor meer dan 12.500 medische hulpmiddelen van bijna 2750 fabrikanten levert MTbook uniforme, AOC-gecodeerde stamgegevens, risicoclassificaties en onderhoudsplannen.

Zorginstellingen krijgen met MTbook inzicht in gebruiks- en onderhoudsinformatie van collega-instellingen waardoor men kan benchmarken. Daarnaast helpt MTbook om op een veilige manier te besparen op de kosten voor aanschaf, ingebruikname en instandhouding van medische technologie en hulpmiddelen.  

Bovendien ondersteunt MTbook bij de naleving van wetten, regels en afspraken binnen de sector, waaronder uiteraard het Convenant Medische Technologie.

Meer over MTbook

Controlbook

Controlbook ondersteunt organisaties bij het oplossen van uiteenlopende compliance vraagstukken. Zapphire biedt out-of-the-box oplossingen voor o.a. Horizontaal Toezicht Zorg en Informatiebeveiliging volgens de ISO27001/ NEN7510 norm.

De implementatie, borging en verankering van richtlijnen, normen en standaarden vindt plaatst middels een PDCA-cyclus ondergebracht in het managementsysteem dat Controlbook feitelijk is.

Controlbook biedt één centraal opslagpunt voor alle relevante informatie en documentatie (waaronder uw digitale bewijslast) m.b.t. uw implementaties.

Meer over Controlbook

Zapphire B.V. is ISO27001/ NEN7510 en DATA PRO gecertificeerd. Lees meer...