Naar boven

Meer informatie over HTMS

Wat is HTMS Zorg?

De implementatie, borging en verankering van Horizontaal Toezicht vindt plaatst middels een PDCA-cyclus. Ter ondersteuning ontwikkelde HTMSzorg.nl een compleet en doordacht Horizontaal Toezicht Management Systeem (HTMS).

Eén centraal opslagpunt

Het HTMS biedt één centraal opslagpunt voor alle relevante informatie en documentatie (waaronder uw digitale bewijslast) m.b.t. uw HT-implementatie. Het HTMS is altijd en overal voor iedereen met de juiste autorisatie toegankelijk.

Creëer betrokkenheid

Het HTMS betrekt uw medewerkers in het HT-implementatieproces met automatische taken, alerts en reminders. Daarnaast beschikt het systeem over handige workflow voor controles, her-controles, issue afhandeling en sign-off’s in de verantwoordingsfase.

Dashboards en rapportages

Het HTMS toont uw compliance (verantwoording over opzet, bestaan en werking) aan middels overzichtelijke dashboards en rapportages aan verzekeraars, management en toezichthouders. In slechts enkele muisklikken toont u de digitale bewijslast over de uitgevoerde controles.

Veilig en betrouwbaar

Het HTMS is een ISO27001/ NEN7510 gecertificeerde cloud-oplossing en is snel te implementeren. Periodiek wordt de programmatuur aan penetratietesten onderworpen om veiligheidslekken uit te sluiten.

Kijk op HTMSzorg.nl!